Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti luotettavasti Tampereen seudulla

Olisiko kylpyhuoneremontin aika? Tiedäthän, että kylpyhuoneremontti kannattaa aina toteuttaa luotettavan ammattilaisen toimesta, etenkin taloyhtiöissä, joissa kuka tahansa ei edes saa ryhtyä remonttia tekemään vesivahinkojen ja muiden sudenkuoppien uhatessa. P & J Remontointi remontoi, saneeraa ja uudistaa kylpyhuoneet Tampereen talousalueella. Palvelemme mielellämme yksityisten kotitalouksien lisäksi myös taloyhtiöitä.

Kun kylpyhuoneremonttiin ryhdytään, aina aluksi tarkistamme kylpyhuoneen nykyisen kunnon ja rakenteet. Lisäksi suoritamme kosteusmittaukset, jonka jälkeen toteutamme vaadittavat korjaustoimenpiteet. Kylpyhuoneremontin yhteydessä kylpyhuoneen ilme on mahdollista uudistaa asiakkaan toiveiden mukaan.

Avaimet käteen -palvelu

Remontin yhteydessä sinun ei tarvitse itse huolehtia mistään, sillä palvelemme avaimet käteen -periaatteella. Lopuksi työn valmistuttua tarkistamme vielä remontoidun kylpyhuoneen yhdessä asiakkaan kanssa, jotta tehty työ vastaisi toivottua lopputulosta. Laadusta emme koskaan tingi, vaan käytämme vain parhaita materiaaleja. Työn tekevät aina kotimaiset ja kokeneet remonttialan ammattilaiset, joilla on kattavaa tietotaitoa vaativienkin remonttien suorittamisesta.

Lue lisää kylpyhuoneremonteistamme Ota meihin yhteyttä ja tiedustele lisää kylpyhuoneremontista!

Ota yhteyttä!

Lähetä yhteystietosi ja viestisi, palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

P & J Remontointi
Villilänniemi 7 B 18
33300 TAMPERE

Y-tunnus: 2301442-1
Puh: 0400-796554

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

P & J Remontointi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

kylpyhuoneremontti

VTT-Henkilösertifikaatti