Huoneistoremontti

Huoneistoremontti ammattitaidolla Tampereen seudulla

Huoneistoremontti Tampereen seudulla onnistuu helpoiten kun asiasta vastaa alan luotettava ammattilainen, P & J Remontointi. Jos kaipaat uutta ilmettä vaikkapa olohuoneeseen tai haluaisit sisustaa makuuhuoneen uusien kuosien mukaan, huoneistoremontti tapahtuu toimestamme laadusta tinkimättä ja omien toiveidesi pohjalta.  Palvelemme yksityishenkilöitä vuosien kokemuksella Tampereen talousalueella.

Toteutamme niin pienet pintaremontit kuin isommatkin saneeraustyöt huoneistoissa sekä kiinteistöissä. Esimerkiksi tapetointi- ja maalausurakat, listoitukset ja lattiatyöt hoidamme aina varmalla otteella. Kerro tarpeistasi ja toiveistasi, niin me toteutamme ne täsmällisesti. Vahvuutenamme on myöskin se, että olemme luotettava toimija. Teemme sen minkä lupaamme ja pidämme kiinni sovituista asioista, ja noudatamme annettua aikataulua sekä sovittua budjettia.

Seinän maalaus ja tapetointi

Seinän maalaus makusi mukaan onnistuu meiltä tarkasti ja huolellisesti. Jos asunnon tai kodin vanhat seinät eivät enää miellytä, maalaus on oivallinen tapa peittää vanhat värit alleen. Monesti maalaus on myös kätevämpi tapa hävittää ärsyttävät värit kuin päälle tapetointi, joka vie enemmän aikaa. Toki räikeämmät värit saattavat vaatia useamman maalauskerran peittyäkseen, mutta me maalaamme seinän niin moneen otteeseen kuin on tarvis. Luonnollisesti saat meiltä myös tapetointipalvelut. Poistamme vanhat tapetit ja levitämme uudet, tarkasti ja huolellisesti. Näin lopputuloksesta tulee varmasti hyvä.

Kysy huoneistoremontista lisää!

Ota yhteyttä!

Lähetä yhteystietosi ja viestisi, palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

P & J Remontointi
Villilänniemi 7 B 18
33300 TAMPERE

Y-tunnus: 2301442-1
Puh: 0400-796554

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

P & J Remontointi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

VTT-Henkilösertifikaatti